Care sunt termenii și condițiile?

Ultima actualizare: 20 Mai 2021

Termeni si conditii

Acest site web și orice aplicație mobilă (colectiv, acest „Site”) este deținut de Crisalde Grand S.R.L. („Noi”, „Noi” sau „Crisalde Grand S.R.L.”). Vă oferim acces la acest Site și la magazinul nostru online (împreună, „Serviciile” noastre) sub rezerva următorilor termeni și condiții.

Navigând, accesând, utilizând, înregistrând sau achiziționând mărfuri pe acest Site sau utilizând altfel Serviciile noastre, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile următoare, inclusiv orice politici menționate aici (colectiv, acești „Termeni”). Așadar, citiți cu atenție aceste Condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica acest Site și acești Termeni în orice moment. Dacă nu doriți să fiți obligați de acești Termeni – nu ar trebui să navigați, să accesați „să folosiți” sau să cumpărați mărfuri de pe Site.

Reprezentați și garantați că aveți cel puțin 18 ani sau vizitați acest Site sub supravegherea unui părinte sau tutore.

Politica de Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate, care de asemenea guvernează vizita dvs. pe site-ul nostru, poate fi găsită la [vezi întrebarea privind politica de confidențialitate]. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru informații despre cum colectăm, utilizăm și împărtășim informații despre utilizatorii noștri.

Utilizarea acestui site

Sub rezerva respectării de către acești Termeni ‚Vă acordăm o licență limitată„ neexclusivă ”, netransmisibilă ″, care nu este licențiată pentru a accesa și a face uz personal ″ necomercial al acestui site. Această subvenție nu include: (a) orice revânzare sau utilizare comercială a acestui site sau a conținutului acestuia; (b) colectarea și utilizarea oricăror înregistrări sau descrieri de produse; (c) utilizări derivate ale acestui Site și a conținutului acestuia; sau (d) utilizarea oricăror „roboți” de extragere a datelor sau a altor metode similare de colectare și extragere a datelor pe acest site. Nu puteți utiliza „cadru sau utilizați tehnici de încadrare pentru a cuprinde vreunul din conținutul mărcii noastre” logo-ului ”sau alte informații de proprietate (inclusiv imaginile găsite pe acest site” – conținutul oricărui text sau aspectul / designul oricărei pagini sau forme conținute pe o pagină) fără acordul nostru scris. În plus, nu puteți utiliza nicio meta tag sau orice alt „text ascuns” folosind numele nostru „marcă” sau numele produsului fără acordul nostru scris. Orice încălcare a acestor Termeni va conduce la revocarea imediată a licenței acordate în prezentul alineat, fără a vă anunța.

Vi se acordă un drept limitat, revocabil și neexclusiv de a crea un hyperlink către pagina principală a acestui Site, atât timp cât link-ul nu ne înfățișează Produsele sau serviciile noastre într-o problemă falsă, înșelătoare, derogatoare sau altfel jignitoare. Acest drept limitat poate fi revocat în orice moment. Nu puteți utiliza niciunul dintre logo-urile noastre sau alte grafice sau mărci de proprietate ca parte a linkului fără permisiunea scrisă expresă.

Cont

Pentru a accesa unele caracteristici ale acestui site ‚vă poate fi solicitat să vă înregistrați și putem să vă atribuim, sau vi se poate solicita să selectați, o parolă, numele de utilizator sau identificarea contului. Dacă vă înregistrați „sunteți de acord să ne furnizați informații de înregistrare exacte și complete” și să ne informăm imediat despre orice actualizări sau alte modificări ale acestor informații.

Sunteți singurul responsabil pentru protejarea securității și confidențialității parolei și identificării pe care vi le-ați atribuit. Ne veți anunța imediat orice utilizare neautorizată a parolei sau a identității dvs. sau a oricărei alte încălcări sau amenințări ale securității acestui Site. De fiecare dată când utilizați o parolă sau o identificare, vă veți considera autorizat să accesați și să utilizați Site-ul într-o manieră compatibilă cu acești Termeni și nu avem obligația de a investiga autorizarea sau sursa unui astfel de acces sau de utilizare a acestui Site. VOI FI SOLIC RESPONSABIL PENTRU TOATE ACCESUL ȘI UTILIZAREA ACESTUI SITE DE ORICE CARE UTILIZEAZĂ PARAȚIA ȘI IDENTIFICAREA ORIGINALLE SELECTATE DE, SAU ASEMENȚATE, DUMNEAVOASĂ SAU NICI UN ACCES PENTRU ȘI UTILIZAREA ACESTUI SITE NU ESTE AUTORIZATĂ DE LA TINE, INCLUSĂ , TOATE COMUNICĂRILE ȘI TRANSMISIILE ȘI TOATE OBLIGAȚIILE (INCLUS FĂRĂ LIMITAREA OBLIGAȚIILOR FINANCIARE) INCRUPATE PRIN ACESTE ACCES SAU UTILIZARE.

Comunicare electronică

Când utilizați acest site sau trimiteți e-mailuri către noi, comunicați cu noi în format electronic. Sunteți de acord să primiți comunicații de la noi în format electronic. Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau prin postarea de notificări pe acest Site sau prin intermediul celorlalte servicii noastre. Sunteți de acord că toate acordurile, notificările, prezentările și alte comunicări pe care vi le punem la dispoziție îndeplinesc electronic orice cerințe legale pentru ca aceste comunicări să fie în scris.

Continutul utilizatorului

Acest site poate include funcții și funcționalități („Funcții interactive”) care permit utilizatorilor să creeze, să posteze, să transmită sau să stocheze orice conținut, cum ar fi text, muzică, sunet, fotografii, video, grafică sau cod pe site-uri („Conținut utilizator” ). Conținutul utilizatorului este vizibil public și poate include informațiile despre profilul dvs. și orice conținut pe care îl postați în conformitate cu profilul dvs., dar nu include informațiile despre cont sau informațiile pe care le trimiteți pentru a face o achiziție. Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru conținutul utilizatorului și pentru utilizarea funcțiilor interactive și că utilizați orice funcții interactive pe propriul dvs. risc.

Prin utilizarea oricărei zone interactive, sunteți de acord să nu postați, încărcați, transmiteți, distribuiți, stocați, nu creați sau publicați altfel sau nu trimiteți prin Site-uri vreuna dintre următoarele:

Conținutul utilizatorului care este ilegal, calomnios, defăimător, obscen, pornografic, indecent, păgubitor, sugestiv, hărțuitor, amenințător, abuziv, inflamator, fraudulos sau obiectiv altfel;

Conținutul utilizatorului care ar constitui, încuraja sau furniza instrucțiuni pentru o infracțiune, ar încălca drepturile oricărei părți sau care ar crea altfel răspundere sau ar încălca orice drept local, de stat, național sau internațional;

Conținutul utilizatorului care afișează, descrie sau încurajează utilizarea oricărui produs pe care îl vindem într-un mod care ar putea fi ofensator, inadecvat sau dăunător pentru noi sau pentru orice utilizator sau consumator;

Conținutul utilizatorului care poate afecta sau încalca drepturile de publicitate, confidențialitate sau protecția datelor altora, inclusiv imagini, videoclipuri, imagini sau informații despre o altă persoană în cazul în care nu ați obținut consimțământul acestei persoane;

Conținut utilizator care face declarații false, înșelătoare, reclamații sau reprezentări despre o persoană, companie, produs sau serviciu;

Conținutul utilizatorului care poate încălca orice brevet, marcă, secret comercial, drept de autor sau alt drept intelectual sau proprietar al oricărei părți;

Continutul utilizatorului care impune oricărei persoane sau entități sau în orice alt caz, în mod eronat, afilierea dvs. cu o persoană sau entitate;

Viruși, malware de orice fel, date corupte sau alte fișiere sau cod dăunătoare, perturbatoare sau distructive.

Drepturi asupra conținutului utilizatorului

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în acești Termeni, pe acest Site sau într-un acord separat cu noi, nu revendică nicio proprietate sau control asupra conținutului utilizatorului. Cu toate acestea, prin trimiterea sau postarea conținutului utilizatorului pe acest site, ne acordați un drept exclusiv, fără drepturi de autor, la nivel mondial, perpetuu, irevocabil, transferabil și complet sublicențial de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea o derivată. lucrează, distribuie, realizează și afișează un astfel de conținut utilizator pe acest site și pe site-uri terțe și aplicații mobile și în toate celelalte suporturi sau formate, cunoscute sau dezvoltate în continuare, în orice scop și fără nicio compensație. De asemenea, acordați utilizatorilor acestui Site dreptul de a accesa Conținutul utilizatorului în legătură cu utilizarea lor de acest Site.

Prin postarea conținutului utilizatorului pe acest site, reprezentați și garantați că (a) acest conținut al utilizatorului este neconfidențial; (b) dețineți și controlați toate drepturile, titlul și interesul pentru și pentru Conținutul utilizatorului sau aveți, în alt mod, toate drepturile necesare pentru a posta și utiliza acest conținut al utilizatorului pe acest site și pentru a ne acorda nouă drepturile pe care le acordați în aceste Termeni; (c) Conținutul utilizatorului este corect și nu induce în eroare sau dăunătoare în niciun fel; și (d) Conținutul utilizatorului, precum și utilizarea și postarea dvs. în legătură cu acest Site, nu și nu vor încălca acești Termeni sau oricare din ceilalți termeni, orientări sau politici aplicabile, sau orice lege, regulă sau regulament aplicabile.

Părere

Separat și în afară de Conținutul utilizatorului, este posibil să aveți posibilitatea de a trimite întrebări, comentarii sugestii, recenzii, idei, planuri, proiecte, note, propuneri, desene, materiale originale sau creative și alte informații cu privire la acest Site, la noi și la produsele sau serviciile noastre. (colectiv „Feedback”). Sunteți de acord că Feedback-ul este neconfidențial și va deveni proprietatea noastră unică. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală, asupra și asupra acestui Feedback și vom avea dreptul la utilizarea și difuzarea fără restricții a Feedback-ului în orice scop, comercial sau în alt mod, fără a fi recunoscute sau compensate.

Restricții privind drepturile de utilizare

Sunteți de acord că nu veți (și sunteți de acord să nu permiteți nicio altă persoană sau entitate folosind parola și identificarea dvs.):

descărcați „modificați” reproduceți „adaptați„ traduceți „inversați inginerii” creați lucrări derivate bazate pe „afișare publică” vindeți „închiriați” licența ”sau exploatați în orice mod comercial orice porțiune a acestui site”, cu excepția și în măsura permisă în mod expres în baza acestor Termeni ;

elimina orice marca de copyright sau o alta notificare privind drepturile de proprietate continute pe sau pe Site;

folosiți orice aplicație de căutare / extragere a site-ului „robot” sau alt dispozitiv pentru a prelua sau indexa orice porțiune a acestui site;

colectați informații despre alți utilizatori (inclusiv nume de utilizator și / sau adrese de e-mail) în orice alt scop decât să solicite și / sau să partajați recenzii cu alți utilizatori;

reformatați sau încadrați orice porțiune a oricărei pagini Web care fac parte din acest site;

crearea de conturi de utilizatori prin mijloace automatizate sau în conformitate cu pretenții false sau frauduloase;

să creeze sau să transmită altor utilizatori comunicații electronice nesolicitate, cum ar fi „spam” sau să interfereze altfel cu plăcerea site-ului de către alți utilizatori;

trimite pe acest site orice conținut care afirmă în mod fals sau implică faptul că acest conținut este sponsorizat sau aprobat de noi;

transmite sau încărcă pe acest site orice articol care conține sau întruchipează orice virus „vierme”, defect „malware”, bombă software sau cală troiană sau altă caracteristică concepută să deterioreze sau să degradeze în orice mod performanțele acestui site – orice alt site web sau orice computer sau alt dispozitiv sau sistem sau plăcerea acestui Site de către orice utilizator;

utilizați acest site pentru a încălca securitatea sau pentru a obține acces neautorizat la orice rețea de calculator sau computer sau la alt dispozitiv sau sistem (inclusiv încercări neautorizate de a descoperi parole sau coduri de criptare de securitate);

transmite pe acest site orice conținut care este ilegal sau facilitează „constituie” promovează sau încurajează activitatea ilegală; sau să folosească Site-ul pentru a transfera sau stoca materiale ilegale – inclusiv orice material considerat amenințător sau obscen;

copiați sau stocați orice conținut al utilizatorului oferit pe acest site, în afară de utilizarea personală, non-comercială;

întreprinde orice acțiune care impune „sau poate impune” la latitudinea noastră – o date sau o sarcină de trafic nerezonabile sau disproporționat de mari pe acest Site sau infrastructura IT utilizată pentru a opera și a pune la dispoziție acest Site; sau

utilizați acest site și / sau orice conținut al utilizatorului „intenționat sau neintenționat” pentru a încălca orice lege locală aplicabilă a statului federal sau internațional.

“Nu avem obligația de a monitoriza nicio conduită a utilizatorului de pe acest Site și ne rezervăm dreptul și avem discreția absolută pentru a monitoriza orice comportament al utilizatorului în

acest Site în orice moment și din orice motiv, fără notificare prealabilă. ”

Proprietate

Între dvs. și noi, „acest site”, inclusiv toate fotografiile, imaginile, textul, graficele, pictogramele audio, clipurile software, codul sursă și alte aspecte ale acestuia (cu excepția conținutului utilizatorului) „toate îmbunătățirile sau modificările acestuia”, toate lucrările derivate bazate pe acestea ” iar colecția „aranjamentul” și asamblarea acestui Site (în mod colectiv, „Conținutul site-ului”) – inclusiv toate drepturile de autor „mărci comerciale” și alte drepturi de proprietate intelectuală sau proprietate din cele de mai sus sunt deținute de noi sau de autorizatorii noștri și protejați de drepturile de autor aplicabile. legi.

Utilizarea oricăreia dintre mărci comerciale sau mărci de serviciu fără acordul nostru în scris expres este strict interzisă. Nu puteți utiliza mărci comerciale sau mărci de serviciu în legătură cu niciun produs sau serviciu în niciun fel care să provoace confuzie. Nu puteți utiliza mărci comerciale sau mărci de serviciu într-o manieră care ne disprețuiește sau ne discredită. Nu puteți utiliza niciuna dintre mărci comerciale sau mărci de serviciu în meta-taguri fără consimțământul explicit prealabil. Nimic din acești Termeni nu se consideră a acorda către dvs. sau oricărui alt utilizator nici o licență sau drept în sau asupra oricăruia dintre brevetele noastre „drepturi de autor” mărci comerciale ”secrete comerciale sau alte drepturi de proprietate.

Cumpararea de pe acest site

Sunteți de acord că toate tranzacțiile dvs. cu sau prin acest site pot fi, la opțiunea noastră, efectuate electronic de la început până la sfârșit. Dacă hotărâm să procedăm în mod electronic, acele tranzacții vor fi în continuare guvernate de restul acestor Termeni, dacă nu intrați în termeni diferiți de la noi. Sunteți responsabil să imprimați sau să faceți o copie electronică a acestor Termeni și a oricărui alt contract sau dezvăluire pe care trebuie să vi-l furnizăm.

Riscul de pierdere și titlu pentru articolele achiziționate de dvs. de pe acest Site vă trec la livrarea articolelor către transportator în conformitate cu un contract de expediere.

Vom percepe impozitul pe vânzări pentru mărfurile comandate pe acest site pe baza cotei aplicabile de impozit pe vânzări a locației în care comanda este expediată.

Atunci când vă trimitem către dvs. sau în conformitate cu indicațiile dvs. către o altă persoană, sunteți de acord să plătiți transportul și orice taxe de manipulare afișate pe acest site la plasarea comenzii dvs. Ne rezervăm dreptul de a crește, micșora și adăuga sau elimina taxele din când în când și fără notificare prealabilă, astfel încât sunteți de acord să verificați toate taxele înainte de a efectua o comandă sau de a vă înscrie la un serviciu. Orice taxe de transport sau de manipulare pot reflecta sau nu costurile reale.

Se pot utiliza doar cărți de credit valide sau altă metodă de plată acceptabilă pentru noi. Prin trimiterea comenzii dvs., reprezentați și garantați că sunteți autorizat să utilizați cardul sau metoda desemnată și ne autorizați să percepem comanda dvs. (inclusiv impozitele, transportul, manipularea și orice alte sume descrise pe Site-uri) la cardul sau la altă metodă. Dacă cardul (sau altă metodă) nu poate fi verificat, este nevalid sau nu este altfel acceptat, comanda dvs. poate fi suspendată sau anulată automat.

Toate returnările sunt reglementate de politica noastră de returnare, care poate fi găsită la [consultați politica de returnare a întrebărilor și rambursări].

Încercăm să fim cât mai exacti și să eliminăm erorile de pe acest Site; cu toate acestea, nu garantăm că orice produs, serviciu, descriere, fotografie, prețuri sau alte informații sunt corecte, complete, fiabile, curente sau fără erori. În cazul unei erori, fie pe acest site, într-o confirmare a comenzii, la procesarea unei comenzi, la livrarea unui produs sau serviciu sau altfel, ne rezervăm dreptul de a corecta o astfel de eroare și de a revizui comanda în consecință, dacă este necesar (inclusiv taxarea corectă preț) sau pentru a anula comanda și a restitui orice sumă percepută. Unicul tău remediu în cazul unei astfel de erori este anularea comenzii și obținerea unei rambursări.

Toate articolele sunt supuse disponibilității și ne rezervăm dreptul de a impune limite de cantitate pentru orice comandă, de a respinge integral sau parțial o comandă și de a întrerupe produsele sau serviciile fără notificare, chiar dacă ați plasat deja comanda. Toate prețurile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula orice comenzi plasate pentru produse și / sau servicii pe care vânzarea sau utilizarea unui astfel de produs și / sau serviciu în statul sau jurisdicția dvs. este restricționată sau interzisă.

Link-uri

Acest site poate conține legături către alte site-uri de pe Internet care sunt deținute și operate de terți. Dvs. recunoașteți că nu suntem responsabili pentru operarea sau conținutul localizat pe sau prin intermediul unui astfel de site.

Incetare

Puteți înceta Termenii în orice moment prin închiderea contului, întreruperea utilizării acestui Site și oferindu-ne un aviz de reziliere. Ne rezervăm dreptul, fără notificare și, la discreția noastră, de a înceta dreptul dvs. de a utiliza acest Site sau orice porțiune a acestui Site, și de a vă bloca sau împiedica accesul și utilizarea viitoare a acestui Site sau a oricărei porțiuni a acestui Site.

Compensatie

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să dețineți inofensiv pe noi, filialele și filialele noastre, și ofițerii, directorii, agenții, partenerii, membrii, angajații, antreprenorii independenți, furnizorii de servicii și consultanții noștri. Părți conexe “), din și împotriva oricăror pretenții, daune, costuri, datorii și cheltuieli (în mod colectiv,” Revendicări “) care decurg din sau sunt legate de (a) accesul dvs. la și utilizarea sau utilizarea greșită a acestui site; (b) orice conținut de utilizator pe care îl postați, încărcați, utilizați, distribuiți, stocați sau transferați altfel pe sau prin intermediul acestui site; (c) orice feedback pe care îl furnizați; (d) încălcarea acestor condiții; și (e) încălcarea dvs. de orice drepturi ale altuia. Sunteți de acord să ne anunțați cu promptitudine despre orice revendicare a unei terțe părți, să cooperați cu noi în apărarea acestor revendicări și să plătiți toate taxele, costurile și cheltuielile asociate cu apărarea acestor revendicări (inclusiv, dar fără a se limita la onorariile avocaților). De asemenea, sunteți de acord cu privire la faptul că Noi vom avea dreptul de a controla apărarea sau soluționarea oricărei revendicări terțe.

Declinari

Cu excepția celor prevăzute în mod expres, acest site, inclusiv întregul conținut al site-ului, precum și serviciile furnizate pe sau în legătură cu acest site sunt furnizate pe o bază „Așa ESTE” și „CU TOATE FALTURILE”, fără reprezentări, garanții sau condiții de niciun fel, fie expres. sau implicit. DECLAMĂM TUTURILE ALTE REPRESENTĂRI, GARANȚII, CONDIȚII ȘI DREPTURI, EXPRIMĂ, IMPLICATE SAU STATUTAR, INCLUS DAR NU SE LIMITĂ LA GARANȚII, DUTURI SAU CONDIȚII IMPLICATE, (A) DE MERCHANTABILITATE, PORTAȚIE, PORTAȚIE; -ÎNCĂLCARE; ȘI (B) CREAT DE UTILIZAREA COMERȚULUI, CURSUL DE TRATARE sau CURSUL DE PERFORMANȚĂ. Nu reprezentăm sau garantăm că acest Site este precis, complet, fiabil, actual sau fără erori. Nu reprezentăm sau garantăm că acest Site sau serverele noastre sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Exclusivitatea remedierii; Limitare a răspunderii

Remediul dvs. unic și exclusiv, precum și răspunderea noastră exclusivă și exclusivă pentru orice încălcare a garanției va fi dreptul dvs. de a returna produsul sau de a primi o rambursare a serviciului în conformitate cu politicile noastre de returnare și schimb. NICIUN EVENIU NICI NU VREM PĂRȚILE NOI, PĂRȚILE NOASTRE, FIE RESPONSABILĂ PENTRU DAUNE SPECIALE, INDIRECTE, INCIDENTALE SAU CONSECUȚIONALE, INCLUSIV PROFITURILE PIERDURI SAU PIERDEA AFACERILOR, DACĂ DACĂ S-AU AVIZAT DE POSIBILITATEA ACESTELOR DAUNE, NICI NU VREA ORILE NOI RESPONSABILITATEA AGRATĂ A PĂRȚILOR RELATATE, DUPĂ UNUI CONTRACT, GARANȚIE, TORTURĂ (INCLUI NEGLIGENȚĂ, DUPĂ ACTIVE, PASIVE SAU IMPUTATE), SAU O ALTĂ TEORIE, PRIVIND SAU RELATĂ CU ACESTE TERMENI SAU ACHIZIȚI SAU UTILIZAȚI PRODUSE DIN ORGANE SITE-UL EXCEPTAȚI PREȚUL DE ACȚIUNE A PRODUSULUI sau SERVICIUL. LIMITĂRILE SETATE PENTRU ACEST PARAGRAF NU VĂ LIMITĂ SAU NICI EXCLUDEAZĂ NICLIGENȚA GRĂCĂTORĂ, FRĂUDĂ, INTENȚIONALĂ, FOLOSĂ, MALICIOASĂ SAU NECESARĂ.

Căi de atac

Sunteți de acord că remedierea noastră legală pentru orice încălcare reală sau amenințată a acestor Termeni nu ar fi inadecvată și că vom avea dreptul la o performanță specifică sau o scutire de ordin injunctiv, sau la ambele, pe lângă orice daune pe care am putea fi în mod legal să le recuperăm, împreună cu cheltuieli rezonabile pentru orice formă de soluționare a litigiilor, inclusiv, fără limitare, onorariile avocaților.

Niciun drept sau remediu al nostru nu va fi exclusiv de oricare altul, fie de drept, fie în capitaluri proprii, inclusiv fără limitare daune-interese scutire, onorarii și cheltuieli ale avocaților.

Modificări ale site-ului

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, acest Site sau orice caracteristici sau porțiuni ale acestuia fără o notificare prealabilă.

Anulabilitate

În cazul în care aceste dispoziții sunt considerate invalide, nule sau din orice motiv nerespectabil, această condiție este considerată mai multă și nu afectează validitatea și executarea oricărei dispoziții rămase.

Nu există beneficiari terți

Acești Termeni sunt în beneficiul și vor fi executorii numai de către părți. Acești Termeni nu au scopul de a conferi niciun drept sau beneficiu vreunui terț sau de a crea nicio obligație sau răspundere a unei părți față de un astfel de terț.

Diverse

Nu se creează nicio „societate de parteneriat” sau o relație de angajare ca urmare a acestor Termeni și nu aveți nicio autoritate de niciun fel care să ne lege în orice privință. Vă putem furniza notificări „inclusiv cele privind modificările acestor Termeni” prin e-mail „e-mail normal” sau postări pe acest site. Acești Termeni, care vor fi considerați acceptați de către Dvs. după utilizarea site-ului ”constituie întregul acord dintre dvs. și noi cu privire la utilizarea acestui Site. Neexercitarea sau executarea oricărui drept sau dispoziție a acestor Termeni nu constituie o renunțare la executarea acestui drept sau dispoziție. Dacă se constată că vreo prevedere a acestor Termeni nu poate fi executată sau este nevalidă, respectiva dispoziție va fi limitată sau eliminată în măsura minimă necesară, astfel încât acești Termeni să rămână altfel în vigoare și efect și să fie executorii. Acești Termeni nu sunt atribuibili – transferabili sau sublicențiali de către dvs. ”decât cu acordul nostru scris anterior. Acești Termeni includ și includ prin referință Politica noastră de confidențialitate, care poate fi găsită la [consultați politica de confidențialitate a întrebării] și orice notificări privind Site-ul.

Intrebari

Întrebările referitoare la acești Termeni, Politica noastră de confidențialitate sau alte materiale legate de politici pot fi direcționate personalului nostru de asistență prin e-mail la: contactus@bidhouseplatform.com