[vc_row css=”.vc_custom_1595252909297{background-color: #000000 !important;}”][vc_column]

1

Ce sunt mastile pentru par?

[vc_column_text basel_color_scheme=”light”]Oferta masti par 1

Măștile de păr sunt emulsii cosmetice special concepute pentru aplicare pe scalp și păr (pe întreaga lor lungime). Aceștia sunt agenți de condiționare capabili să ofere o strălucire mai mare, combativitate, proprietăți antistatice și volum părului plictisit, deteriorat, gras sau colorat.

La fel ca măștile de față și tratamentele cosmetice în general, chiar și măștile de păr pot fi realizate în o mie de moduri diferite: compoziția lor este aleasă cu atenție pe baza bolii de îmbunătățit și a tipului de scalp pe care vor acționa.

[/vc_column_text][vc_empty_space]

2

cum acționează ?

[vc_column_text basel_color_scheme=”light”]Oferta masti par 2

În primul rând, este bine să eliminați o îndoială foarte recurentă: masca de păr nu este un substitut pentru balsam; masca, de fapt, necesită o anumită perioadă de timp și exercită o acțiune hrănitoare sau benefică mult mai intensă în comparație cu un balsam simplu de păr.Măștile de păr sunt realizate în principal pentru a hrăni și restructura părul în profunzime, oferindu-i volum și rezistență. În acest scop, multe măști sunt deosebit de potrivite în perioada de vară, deoarece razele soarelui, apa sărată a mării, clorul din piscină și umiditatea subminează sănătatea coroanei.Măștile de păr hrănitoare și restructurante sunt, prin urmare, formulate cu substanțe capabile să repare structura părului, făcându-l vizibil mai voluminos și mai puternic.

[/vc_column_text][vc_empty_space]

3

Cerințe ideale

Care sunt cerințele pe care ar trebui să le aibă o mască de păr ideală?
[vc_column_text basel_color_scheme=”light”]Oferta masti par 3

Așa cum am menționat, măștile de păr sunt formulate cu scopul de a restabili tonul și vitalitatea părului afectat de cele mai variate probleme

(păr uscat, fragil, plictisit, gras, etc.).

Prin urmare, măștile ideale de păr ar trebui să posede următoarele cerințe:

 • Dă volum și strălucește;
 • Îmbunătățirea capacității de combatere;
 • Nu cântăriți părul după aplicare;
 • Nu obțineți, iritați și / sau deteriorați scalpul (de aici importanța folosirii întotdeauna și numai a unor produse de calitate);
 • Protejați culoarea părului (natural sau artificial)
 • Efectuați o acțiune anti-frizz pentru părul cret;
 • Dă sprijin și corp părului drept;
 • Hrănește, hidratează și protejează părul uscat și deteriorat;
 • Combateți efectul gras tipic părului gras, ușorându-le și oferindu-le strălucire nouă.

Desigur, nu există o singură mască de păr care să posede toate aceste caracteristici, dar există numeroase tipuri de măști potrivite pentru fiecare tip de păr, formulate special pentru a trata diferitele afecțiuni care pot afecta părul.

[/vc_column_text][vc_empty_space]

4

Tipuri de măști de păr

[vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Există multe tipuri de măști de păr disponibile în prezent pe piață și capabile să satisfacă nevoile cele mai disparate ale consumatorilor.

Principalele tipuri de tratamente cosmetice „șoc” și indicațiile acestora sunt enumerate mai jos.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1595441723789{background-color: #000000 !important;}”][vc_column width=”1/2″]

Mășca hrănitoare pentru păr

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Măștile de păr cu acțiune hrănitoare sunt indicate pentru părul uscat, deteriorat și vizibil slăbit de soare, sare și alți agenți iritanți. Uleiul de măsline este un ingredient adesea prezent în rețeta de măști hrănitoare pentru păr.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Kallos Algae” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Masca de par hidratant cu extras de alge si ulei de masline.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595256503938{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fmasca-de-par%2Fmasca-par-kallos-algae-pdc20-7-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 4


Ingredientul activ de alge patrunde in interiorul firului de par, hidrateaza, hraneste, reconstruieste parul deteriorat, lipsit de viata. Datorita uleiului de masline firul de par devine matasos, stralucitor.

[/vc_cta][vc_separator color=”orange”]

Masca pentru păr gras

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

După cum se poate observa din numele lor, aceste măști de păr sunt indicate în tratamentul părului gras: extractele de urzică, mesteacăn, iederă, ceai negru și ienupăr sunt deosebit de utile în acest scop, deoarece au proprietăți purificatoare și astringente.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Kallos Multivitamin” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Masca de par cu extract de ginseng si ulei de avocado.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595255625831{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fmasca-de-par%2Fmasca-par-kallos-multivitamin-pdc20-3-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 5


Masca de par energizant cu vitamina B3, B5, B6, C, E, extract de ginseng, portocale, lamaie si ulei de avocado. Continutul de ingredient activ protejeaza parul deteriorat, slabit. Hraneste, hidrateaza, revitalizeaza parul si stimuleaza cresterea lui.

[/vc_cta][vc_separator color=”orange”]

Mășca pentru păr colorat

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Prin spălarea repetată, părul vopsit tinde să-și piardă nuanța „artificială”. Măștile pentru părul colorat (care nu vopsesc părul) redau strălucirea și luminozitatea părului.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Kallos Color” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Masca de par cu ulei de seminte de in si filtru UV, pentru par vopsit, despicat.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595254884594{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fmasca-de-par%2Fmasca-par-kallos-color-pdc20-1-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 6


Datorita continutului de ulei de seminte de in si filtrului UV, regenereaza si vitalizeaza firele de par vopsite.
Folosind, parul isi pastreaza efectul stralucitor timp indelungat. Devine matasos, fin la atingere si usor de tratat.[/vc_cta][vc_separator color=”orange”][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

Mășca restructurante pentru par

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Acest tip de măști de păr sunt indicate în tratamentul părului fin care tinde să se rupă. Măștile de păr restructurante, deseori formulate cu keratină, sunt îmbogățite în mod normal cu uleiuri esențiale, ulei de jojoba sau extract de avocado cu proprietăți vitaminizante.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Kallos Keratin” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Masca de par cu cheratina si proteina din lapte pentru par uscat, despicat si tratat chimic.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595256122812{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fmasca-de-par%2Fmasca-par-kallos-keratin-pdc20-5-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 7


Datorita continutului de cheratina si proteinelor din lapte cu efect de regenerare, reconstruieste structura naturala a parului, umple stratul deteriorat al acestuia. Hraneste si protejeaza firele de par uscate si despicate. Folosind parul devine usor de tratat, fin la atingere si luminos.

[/vc_cta][vc_separator color=”orange”]

Mășca pentru părul uscat

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Sunt indicate pentru tratamentul părului uscat: un astfel de preparat cosmetic poate conține ingrediente active hidratante, protectoare și hrănitoare. După mască, se recomandă pulverizarea unui ulei specific pe vârfuri. Măștile DIY pentru părul cu ou și lămâie sunt un remediu antic pentru părul uscat, încă în vogă (în special în rândul femeilor).

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Kallos Blueberry” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Masca de par revitalizant pentru par uscat, deteriorat, tratat chimic, cu extract de afine si ulei de avocado.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595256259025{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fmasca-de-par%2Fmasca-par-kallos-blueberry-pdc20-6-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 8


Datorita concentratiei inalte de antioxidanti, minereuri si vitamine, revitalizeaza prompt parul uscat, deteriorat, tratat chimic. Uleiul de avocado curat, activ, hraneste adanc firele de par si pielea capului. Folosind, parul va deveni sanatos, elastic si stralucitor. si luminos.

[/vc_cta][vc_cta h2=”Kallos Banana” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Masca de par intaritor cu complex de multivitamine.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595255844924{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fmasca-de-par%2Fmasca-par-kallos-banana-pdc20-4-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 9


Continutul activ de vitamina A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, ulei de masline, extras de banane hidrateaza, energizeaza si vitalizeaza parul. Formeaza un strat protector pe par, frizura devenind mai rezistenta la aerul fierbinte al uscatorului de par, protejeaza de efectele nocive ale mediului. Parul uscat, slab, devine stralucitor, matasos si moale la atingere.

[/vc_cta][vc_separator color=”orange”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1595443358736{background-color: #000000 !important;}”][vc_column]

Mășca de păr ultra netezitoare

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Măștile de păr ultra netezitoare ajută la a face părul ușor ondulat, frizzy mai moale și mai neted. Plasa cu uscătorul de păr este totuși esențială pentru a favoriza și promova efectul de netezire al produsului.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Kallos Silk” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Masca de par cu ulei de masline si proteina de matase pentru par uscat, fara vitalitate.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595255234909{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fmasca-de-par%2Fmasca-par-kallos-silk-pdc20-2-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 10


Datorita continutului de ulei de masline si proteinelor de matasem, parul mat, fara vitalitate devine lucios, matasos.

[/vc_cta]

ALTE TIPURI DE PRODUSE

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Sampon – KALLOS

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Kallos Keratin” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Sampon cu cheratina si proteina din lapte pentru par uscat, despicat si tratat chimic.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595257145646{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fsampon%2Fsampon-kallos-keratin-pdc20-8-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 11


Datorita continutului de cheratina si proteinelor din lapte cu efect de regenerare, curata delicat in timp ce reconstruieste structura naturala a parului, umple stratul exterior ranit al acestuia. Hraneste, protejeaza si intareste parul uscat, despicat. Folosind, parul devine usor de tratat, fin la atingere si stralucitor.

[/vc_cta][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Masti de par – MILMIL

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Milmil professional Argan” h2_font_container=”font_size:40″ h4=”Masca de par hidratanta cu ulei de argan pentru toate tipurile de par.” h4_font_container=”font_size:20″ txt_align=”center” color=”white” add_button=”bottom” btn_title=”CUMPARA ACUM!” btn_style=”outline” btn_color=”orange” btn_align=”center” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true” css=”.vc_custom_1595257626685{background-color: #000000 !important;}” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fbidhouseplatform.com%2Fcosmetica%2Fsampon%2Fsampon-kallos-keratin-pdc20-8-producator-ungur%2F|||”]Oferta masti par 12


Formula originala a cremei de regenerare cu ulei de argan va permite sa aplicati produsul creand o adevarata compresa pe par. Compozitia sa bogata cu ulei de argan realizeaza o actiune revitalizanta asupra parului, actionand de la radacini pana la varfuri, contribuind la protejearea acestora de stresul cauzat de agentii atmosferici si smog; regasind stralucirea naturala.

[/vc_cta]

5

Cum se folosește

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Oferta masti par 13

Deși există multe tipuri de măști pentru păr, metoda de aplicare rămâne aproape întotdeauna aceeași. Majoritatea măștilor – în special cele profesionale sau pe care le cumpărați în magazine specializate – trebuie aplicate după șamponare. Deci, să vedem pașii principali necesari pentru aplicarea unei măști de păr de acest tip:

 • În primul rând, înainte de aplicarea măștii, părul trebuie spălat bine (recomandăm utilizarea șampoanelor specifice pentru tipul tău de păr) și, după aceea, la fel de bine clătite.

 

 • După spălare, este posibil să se procedeze la aplicarea măștii pe părul încă umed și anterior uscat cu prosop (nu frecat) cu un prosop. În mod normal, se recomandă aplicarea unei cantități de produs (mască) egală cu o nucă pe coroană; cu toate acestea, doza recomandată este subiectivă, deoarece depinde de lungimea părului. Se recomandă totuși să nu depășiți cantitățile de produs pentru a evita cântărirea inutilă a părului. Masca poate fi aplicată în două moduri: cu ajutorul unei perii speciale sau cu mâinile tale. În orice caz, pentru a facilita distribuția uniformă a măștii pe păr, se recomandă utilizarea unui pieptene cu dinți mari.

  Pentru a îmbunătăți efectul măștii, se recomandă colectarea părului într-un prosop cald și umezit. Ca o alternativă la prosop, este posibil să înfășurați părul pe o peliculă transparentă pentru a facilita pătrunderea substanțelor funcționale în interiorul părului.

 

 • După stropirea părului scalpului și mascării, produsul trebuie să se odihnească câteva minute, pentru a permite ingredientelor active funcționale conținute în cosmetic să pătrundă încet în păr. Viteza obturatorului poate varia în funcție de tipul de mască utilizat. În general, acest timp variază de la 5 la 20 de minute.

 

 • După expirarea timpului de expunere, părul și scalpul trebuie clătite complet cu apă călduță, având grijă să îndepărtați orice produs rămas.

 

 • După clătire, este posibil să se procedeze la uscare și coafare normale.

 

În cele din urmă, nu uitați că există unele măști de păr cu acțiune ultra rapidă. Aceste măști nu necesită în mod necesar un timp de expunere precis și pot fi clătite imediat după aplicare. Metoda de utilizare descrisă mai sus este valabilă pentru majoritatea măștilor de păr care pot fi achiziționate în parfumerie, în magazine specializate și în supermarketurile cu cele mai bune stocuri. În ceea ce privește măștile de păr do-it-yourself, discursul se schimbă. De fapt, aceste preparate de casă – preparate de exemplu cu ou, iaurt, suc de lămâie și extracte esențiale – trebuie aplicate înainte de șamponare.

[/vc_column_text][vc_cta h2=”Puncte cheie” h4=”Masca de păr …” txt_align=”center” color=”white” css=”.vc_custom_1595493906488{background-color: #000000 !important;}”]

NU este un balsam.

Este necesar să fie distribuit pe întreaga lungime a părului.

De asemenea, trebuie masat pe scalp.

Este nevoie de o anumită viteză a obturatorului.

Trebuie clătit complet de păr.

[/vc_cta]

6

Frecvența de utilizare

[vc_empty_space][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]Oferta masti par 14

 

Măștile făcute pentru părul normal pot fi aplicate o dată pe săptămână sau la fiecare două. Părul deteriorat și deteriorat de soare, lămpile UV artificiale sau coloranții pot necesita în schimb o aplicare mai frecventă, chiar de 2-3 ori pe săptămână.

[/vc_column_text][vc_empty_space]

7

Măști pentru păr și dietă

[vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Chiar dacă aplicați în mod regulat măști de păr, nu vă puteți aștepta să vă prezentați un păr sănătos, strălucitor și puternic atunci când urmați o dietă complet lipsită de bun simț. Mâncarea cu chef, mâncărurile de gunoi și o dietă cu conținut scăzut de proteine ​​nu fac altceva decât să cântărească negativ asupra sănătății părului: în aceste cazuri, nici măcar o mască de prestigiu nu poate face minuni. Pentru a avea părul sănătos nu este suficient să îl refacem din exterior: o dietă sănătoasă și echilibrată este baza unui păr sănătos și puternic. Așadar, mergeți mai departe pentru fructe și legume bogate în antioxidanți naturali, minerale și oligoelemente și – în proporțiile potrivite – leguminoase, carne și pește: ne amintim pe scurt că o lipsă de proteine ​​poate slăbi părul, făcându-l mai predispus la rupere și cădere. Iată, așadar, că, urmând o dietă echilibrată și echilibrată, masca de păr își poate exercita pe deplin efectul „reparator”. Cum să-l prepari confortabil acasă, adaptându-l la tipul tău de păr? Răspunsul din articolul următor.

[/vc_column_text]

8

Mituri pentru a risipi

[vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Există multe mituri de risipit despre măștile de păr. Aceste legende urbane complet nefondate duc adesea consumatorii să considere produse similare complet inutile sau chiar dăunătoare părului lor. Într-adevăr, dacă masca de păr este aleasă în funcție de caracteristicile părului dvs. și dacă este folosită corect, beneficiile care decurg din acesta sunt reale și apreciabile. Așa că haideți să vedem câteva dintre principalele mituri de a debuta legate de aceste produse cosmetice.

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Masca de păr înlocuiește balsamul

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Acest mit este cu siguranță să fie risipit. De fapt, balsamul și masca de păr nu se înlocuiesc reciproc, deoarece sunt produse complet diferite. Balsamul, de fapt, trebuie utilizat după fiecare șampon pentru a înmuia și a deranja părul și trebuie clătit imediat după aplicare. Măștile de păr, pe de altă parte, constituie un tratament de șoc care trebuie efectuat pentru a hrăni, repara și proteja părul cu diferite tipuri de probleme.

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Pentru cele mai bune rezultate, masca trebuie lăsată peste noapte

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Această credință este complet falsă. De fapt, măștile de păr trebuie lăsate pe loc doar pentru timpul necesar, care este de obicei specificat de producător în funcție de tipul de mască și de ingredientele folosite. Lăsarea măștii de păr peste noapte nu este, așadar, incapabilă să-și crească eficacitatea.

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Pentru părul mai frumos, masca trebuie aplicată după fiecare șampon

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Un alt mit de risipit, cel puțin parțial. Măștile de păr reprezintă un tratament de șoc care trebuie efectuat atunci când părul simte nevoia. Cu toate acestea, persoanele cu părul foarte uscat și fragil pot avea nevoie să aplice masca după fiecare șampon, mai ales în perioadele în care părul este deteriorat în special. Dimpotrivă, pentru alte persoane, aplicarea constantă a măștilor de păr ar putea duce la rezultate contraproductive, cum ar fi cântărirea părului.

[/vc_column_text]

9

Alte produse

[vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Pe lângă măștile de păr, există și alte produse care pot fi utilizate pentru obținerea unui păr mai luminos, hrănit și protejat. Dintre acestea, menționăm produsele care se lasă și ambalaje cu uleiuri vegetale și unturi.

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

împachetări

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Compresele cu uleiuri vegetale și unturi (ulei de măsline, ulei de ricin, unt de shea etc.) sunt foarte utile pentru tratamentul părului uscat și fragil și, în special, pentru a restabili tonul și vitalitatea capetelor deteriorate. Ca și în cazul măștilor do-it-yourself, compresele trebuie de asemenea efectuate înainte de șamponare.

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Produse de abandon

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Produsele care se lasă sunt produse cosmetice pentru păr concepute pentru a fi aplicate și nu clătite. Scopul acestui tip particular de produs este același ca și pentru măștile de păr: să ofere strălucire și să ofere protecție. Exemplul clasic al unui produs care se lasă este dat de spray-urile și cremele termo-protectoare care trebuie aplicate pe întreaga lungime a părului chiar înainte de a continua cu uscarea și utilizarea posibilă de îndreptare sau de călcat. Produsele care trebuie abandonate trebuie aplicate – ca majoritatea măștilor de păr – imediat după șamponare (deci pe părul umed), dar nu necesită clătire.

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

PRODUSE PENTRU PAR 

STOCK LIMITAT! – OFERTA SPECIALA %

30,00 Lei

TOATE PRODUSELE LA

25,00 Lei  /bucata

 

La 3 produse cumparate primesti una CADOU !

[/vc_column_text][vc_column_text basel_color_scheme=”light”]

Ai nevoie ca parul tau sa fie ingrijt si sa nu mai fie asa matasos si dezordonat?

Foloseste produsele noastre de ingrijirea parului.

 

Alege din catalogul nostru de masti de par si sampoane

[/vc_column_text]

MAPPA STELLARE PERSONALIZZATA [DIGITALE]

 • Mappa digitale non spedita fisicamente,
 • Viene spedita sull’indirizzo email,
 • Formato PNG, 50x70cm, 60x90cm
 • Risoluzione alta 6000×8600
*Se non ha importanza l'ora, puoi saltare questa casella
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
99,00 lei119,00 lei Selectează opțiunile

Stainless steel cocktail shaker set

(148 de recenzii de la clienți)
105,04 lei148,77 lei Selectează opțiunile

Curea pentru Ceas Glam Rock GS4163 Albastru

Livrarea produsului se va efectua din alta tara, produsul va ajunge la dumneavoastra intre 5 si 10 zile; Preturile sunt exprimate in Lei si nu contin TVA.

59,61 lei 53,65 lei Adaugă în coș

Curea pentru Ceas Glam Rock GS4032 Roșu

Livrarea produsului se va efectua din alta tara, produsul va ajunge la dumneavoastra intre 5 si 10 zile; Preturile sunt exprimate in Lei si nu contin TVA.

59,61 lei 53,65 lei Adaugă în coș

Curea pentru Ceas Glam Rock GS1252

Livrarea produsului se va efectua din alta tara, produsul va ajunge la dumneavoastra intre 5 si 10 zile; Preturile sunt exprimate in Lei si nu contin TVA.

59,61 lei 53,65 lei Adaugă în coș

Ceas Bărbați Komono KOM-W

Livrarea produsului se va efectua din alta tara, produsul va ajunge la dumneavoastra intre 5 si 10 zile; Preturile sunt exprimate in Lei si nu contin TVA.

206,25 lei 185,63 lei Adaugă în coș

Ceas Bărbați Adidas Z16605-00 (Ø 41 mm)

Livrarea produsului se va efectua din alta tara, produsul va ajunge la dumneavoastra intre 5 si 10 zile; Preturile sunt exprimate in Lei si nu contin TVA.

323,13 lei 290,81 lei Adaugă în coș
[/vc_column][/vc_row]