Kallos Glow Vopsea de păr 740, roșcat tizian, 40 ml

17,80 lei 13,35 lei

Roșcat tizian. Formulă inovativă complexă de Vitamina C şi Cheratină, care asigură o nuanţă de păr strălucitoare, naturală.

SKU: #PIP-000260 Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Cutia produsului conține tubul de vopsea, oxidant și o mănușă de unică folosință

Kallos Glow Vopsea de păr, roșcat tizian. Vopsea de păr, calitate profesională, cu formulă inovativă complexă de Vitamina C şi Cheratină, care asigură o nuanţă de păr strălucitoare, naturală, plină de vitalitate şi acoperire perfectă a firelor de păr albe. Conţinutul de cheratină, fiind componentul principal al părului, se integrează în structura părului şi regenerează firele de păr distruse. Protejează părul vopsit de efectele dăunătoare ale mediului. Asigură un păr sănătos, îngrijit, strălucitor. Datorită efectului special antioxidant a vitaminei C, asigură o protecţie perfectă şi condiţionare pentru pielea capului. Se integrează adânc în firele de păr, astfel asigurând nuanţe de culori uniforme, strălucitoare. Asigură o culoare de durată, intensivă, strălucitoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj produs

40 ml

Culoare vopsea

Roscat

Transport

Transportul se face prin Urgent Cargus pe teritoriul Romaniei.

Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Urgent Cargus in cazul achitarii prin plata ramburs.

În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Transportul este GRATUIT daca suma totala a comenzii depaseste 250 lei.

Costul transportului in Bucuresti/Ilfov este de 16,66 lei/colet.

Costul transportului in Romania (area de acoperire Urgent Cargus) este de 19,64 lei/colet.