Kallos Prestige, spumă de păr profesional extra puternică 300 ml

35,80 lei 26,85 lei

Lacul de păr Kallos prestige, conferă o ţinută extra puternică şi volum părului.

SKU: #PIP-000190 Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Kallos Prestige, spumă de păr profesional extra puternică, conferă o ţinută extra puternică şi volum părului. Conţinutul de provitamina B5 întăreşte structura părului. Poate fi pieptănat uşor din păr, nu se lipeşte. Protejează împotriva razelor UV.

Spuma de păr KALLOS Prestige asigură volum și ridică rădăcinile; conferă ținută extra puternică și volum părului. Spuma este recomandată pentru toate tipurile de păr. Complexul de provitamina B5 întărește și îngrijește delicat părul. Are o consistență ușoară, mătăsoasă, nu îngreunează părul. Spuma de păr se întinde ușor grație dozatorului special, poți aplica cantitatea ideală. Spuma de păr din gama de cosmetice KALLOS este ideală pentru cele mai sofisticate coafuri. Filtrul UV al spumei de păr îți va proteja părul împotriva razelor solare dăunătoare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj produs

300 ml

Transport

Transportul se face prin Urgent Cargus pe teritoriul Romaniei.

Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Urgent Cargus in cazul achitarii prin plata ramburs.

În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Transportul este GRATUIT daca suma totala a comenzii depaseste 250 lei.

Costul transportului in Bucuresti/Ilfov este de 16,66 lei/colet.

Costul transportului in Romania (area de acoperire Urgent Cargus) este de 19,64 lei/colet.