Kallos KJMN Spumă fixativă pentru volum 300 ml

37,80 lei 28,35 lei

Spuma fixativă pentru volum umple cu vitalitate firele de păr subţiri.

SKU: #PIP-000189 Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Kallos KJMN Spumă fixativă pentru volum, umple cu vitalitate firele de păr subţiri. Asigură o flexibilitate şi un volum natural pe întreaga lungime a părului. Nu se lipeşte, nu îngreunează firele de păr. Textura uşoară, mătăsoasă se întinde uniform pe păr.

Kallos KJMN Volume Mousse – recomandat pentru a conferi volum firelor subțiri de păr. Spuma de păr, ideală pentru părul lipsit de vitalitate, conferă volum pe toată lungimea părului. Sprijină firele de păr subțiri, fără a le îngreuna. Are o consistență ușoară, mătăsoasă, nu îngreunează părul. Spuma de păr se întinde ușor grație dozatorului special, poți aplica cantitatea ideală. Spuma de păr din gama de cosmetice KALLOS este ideală pentru cele mai sofisticate coafuri.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj produs

300 ml

Transport

Transportul se face prin Urgent Cargus pe teritoriul Romaniei.

Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Urgent Cargus in cazul achitarii prin plata ramburs.

În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Transportul este GRATUIT daca suma totala a comenzii depaseste 250 lei.

Costul transportului in Bucuresti/Ilfov este de 16,66 lei/colet.

Costul transportului in Romania (area de acoperire Urgent Cargus) este de 19,64 lei/colet.