Kallos KJMN Şpray de păr pentru protecţie termică 200 ml

17,80 lei 13,35 lei

Protejează părul de căldura emanată din uscător sau ondulatorul de păr.

SKU: #PIP-000092 Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Kallos KJMN Şpray de păr pentru protecţie termică. Protejează părul de căldura emanată din uscător sau ondulatorul de păr. Păstrează echilibrul natural al părului, astfel încât acesta nu se usucă. Linia frizurii va deveni perfect definită şi netedă.

Gama de spray protecție termică pentru păr de la KALLOS COSMETICS este conceput pentru a proteja părul împotriva efectelor aparatelor de styling: ondulatorul de păr, placa sau uscătorul nu vor mai fii inamicii părului tău. Spary-ul pentru protecție termică va asigura un aspect strălucitor și mătăsos, datorită complexului pentru hidratare și protectie. Sprayul de păr poate fi aplicat atât înainte de folosirea aparatelor de styling (ondulator pentru păr, placă sau uscător) cât și după, având astfel efect de protecție optimă. Conține ingrediente speciale care protejează părul de temperaturile ridicate de până la 200 grade Celsius.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj produs

200 ml

Transport

Transportul se face prin Urgent Cargus pe teritoriul Romaniei.

Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Urgent Cargus in cazul achitarii prin plata ramburs.

În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Transportul este GRATUIT daca suma totala a comenzii depaseste 250 lei.

Costul transportului in Bucuresti/Ilfov este de 16,66 lei/colet.

Costul transportului in Romania (area de acoperire Urgent Cargus) este de 19,64 lei/colet.