Back

Kallos KJMN Pro-Tox cu cheratină, colagen și acid hialuronic

97,00 lei 72,75 lei

Formula speciala pro-tox pentru par cu cheratina, colagen si acid hialuronic, intareste parul slab, uscat, despicat.

SKU: #PIP-000088 Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Kallos KJMN Pro-Tox cu cheratină, colagen și acid hialuronic. Formula speciala Kallos pro-tox pentru par, cu cheratina, colagen si acid hialuronic, intareste parul slab, uscat, despicat. Datorita continutului special de ingrediente active, regenereaza si reface structura parului deteriorat, precum si restabileste elasticitatea acestuia. Folosind acest tratament pentru par, acesta devine perfect structurat, stralucitor si sanatos.

Mod de utilizare: Aplicati continutul fiolei pe toata lungimea parului spalat, uscat in prosop. Lasati sa actioneze 5 minute, dupa aceea clatiti.

Se poate folosi si ca ser pentru ingrijirea parului care ramane in par. In acest caz, aplicati o cantitate mai mica de ser pe toata lungimea parului, dupa care formati frizura dupa plac.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj produs

100 ml

Transport

Transportul se face prin Urgent Cargus pe teritoriul Romaniei.

Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Urgent Cargus in cazul achitarii prin plata ramburs.

În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Transportul este GRATUIT daca suma totala a comenzii depaseste 250 lei.

Costul transportului in Bucuresti/Ilfov este de 16,66 lei/colet.

Costul transportului in Romania (area de acoperire Urgent Cargus) este de 19,64 lei/colet.