Silky Rew color 200ml

63,00 lei 47,25 lei

Înlatură cu ușurință culoarea vopsită păstrând neschimbați pigmenții naturali.

SKU: #PIP-000447 Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Silky Rew color. Înlatură cu ușurință culoarea vopsită păstrând neschimbați pigmenții naturali. Este un produs ideal pentru corectură totală sau parțială a culorii cosmetice. Funcționează în baza unui proces chimic, care reduce punțile de moleculă ale substanței de culoare oxidate, astfel culoarea poate fi îndepărtată cu ușurință și părul va rămâne în stare optimă. Nu este potrivită pentru părul tratat cu henna sau săruri minerale.

Silky Rew color este un produs inovator. Este destinat celor care vor să îndepărteze sau sa corecteze culoarea părului vopsit. Produsul reacționează chimic, pe plan molecular, cu vopseaua din păr, îndepărtând moleculele de vopsea eficient. Părul tău își va recăpăta foarte ușor culoarea naturală. Recomandăm să urmezi cu strictețe pașii de pe ambalaj.

Mod de utilizare: Pentru corectarea totală a culorii: 1.Aplicați pe părul uscat. 2.Într-un vas sau flacon aplicator amestecați uniform gelul (faza 1) și crema (faza 2) – cantitatea componenților trebuie împărțită în funcție de lungimea părului. Purtați mănuși de protecție și aplicați cu grijă REW COLOR pe păr, astfel încât produsul să fie absorbit uniform în porțiunea de păr dorită. Produsul acționează imediat după aplicare, astfel trebuie aplicat rapid și uniform pe păr. 3.Acoperiți părul cu o cască din plastic și lăsați să acționeze timp max. 20 de minute. Controlați vizual gradul de deschidere al părului. Pentru a accelera timpul de acționare la temperaturi mici poate fi folosită o sursă de încălzire. 4.Clătiți părul timp de 3/5 minute și spălați-l cu șampon. 5.Când ați obținut deschiderea culorii dorită, aplicați crema oxidantă de volum 10 și lăsați să acționeze timp de 5 minute (dacă resturi de molecule de culoare au rămas în păr se poate întâmpla ca părul să devină din nou închis la culoare). În acest caz repetați pașii 1,2 și 3 pe părul umed, până când culoarea va fi îndepărtată din păr. După aceea repetați pașii 4 și 5. 6.Clătiți temeinic părul și după aceea vopsiți părul în culoarea dorită. Produs numai pentru uz profesional.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj produs

200 ml

Transport

Transportul se face prin Urgent Cargus pe teritoriul Romaniei.

Contravaloarea coletului (incluzând și taxa de transport) se va achita la agentul Urgent Cargus in cazul achitarii prin plata ramburs.

În cazul plății cu cardul de credit, contravaloarea transportului se va adăuga la prețul produsului și se vor debita împreună de pe cardul cu care se face plata.

Transportul este GRATUIT daca suma totala a comenzii depaseste 250 lei.

Costul transportului in Bucuresti/Ilfov este de 16,66 lei/colet.

Costul transportului in Romania (area de acoperire Urgent Cargus) este de 19,64 lei/colet.